Druktechnieken


We zijn een zelfstandige drukkerij die al sinds 1991 drukt op textiel, promotiemateriaal, relatiegeschenken en nog veel meer. Dit doen we door gebruikt te maken van verschillende drukmethodes. De zeefdruk is de meest gebruikte techniek om textiel te bedrukken. Maar je kunt ook digitaal printen, plotten en borduren. (meer weten, klik dan hier) Hierdoor zijn de mogelijkheden bij GetYourShirt groot en kunnen we veel voor jou betekenen.


Schematische weergave van de mogelijkheden:

Max. aantal kleuren per opdruk Oplage vanaf Kosten per stuk hangt af van* Soort materiaal Opstartprijs Voordeel Nadeel
Zeefdrukken 8 15 Aantal kleuren Alle materialen €35,- per kleur, per opdruk Vanaf 100 stuks goedkoper dan printen
Digitaal printen Alles mogelijk 1 Formaat Alle materialen Geen Full colour Na 15 wasbeurten vermindert de kwaliteit
Flexdruk 1 1 Formaat Textiel €15,- per ontwerp Snel realiseerbaar Beperkt aantal kleuren en niet geschikt voor grote oplages
Borduren 12 1 Aantal steken Textiel Eenmalig €15-50,- Duurzaam

*De prijs wordt bepaald door de opstartprijs, het aantal kleuren, drukkosten en het gewenste artikel.


Daag ons uit!

Het GetYourShirt team is niet snel tevreden. We proberen het maximale resultaat uit elke opdracht te halen. Daag ons maar uit om tot het uiterste te gaan! U hoeft zich niet in te houden, stel vragen, kom met onmogelijke ideeŽn. We kijken samen wat we kunnen doen om het gewenste resultaat te krijgen.


Milieuvriendelijk

De inkten waar we mee werken zijn minder milieubelastend dan conventionele oplosmiddelhoudende inkten. We testen regelmatig nieuwe milieuvriendelijke inkten.